SPECIALTILBUD!
Alle 12 billeder af Walkers kun 900,- kroner!


Du har nu muligheden for at få hele samlingen af Walkers-billeder til en særlig lav pris.
Dette tilbud vil i første omgang kun gælde til 1. juli 1992. Afhængig af interessen vil det måske blive forlænget.

Den nye teknologi har gjort det muligt at fremstille forstørrelser i en kvalitet man ikke troede mulig. Sådan fremstilles forstørrelserne:
Først scannes original-dias omhyggeligt som derefter bearbejdes til print på en speciel fotoprinter på Canons kraftige high-gloss, heavy-weight Photo Paper Pro (det er faktisk kraftigere end egentligt fotopapir).

Er sådanne forstørrelser noget værd?
Ja, absolut. Ellers ville jeg ikke tilbyde det. De er dog ikke helt på højde med de typer forstørrelser jeg ellers tilbyder; men man skal måske være fagmand for at se forskellen. Denne type forstørrelser er også mindre end dem jeg normalt tilbyder.
Ifølge Canons specifikationer holder billederne farveægtheden i mere end 20 år under de rette konditioner.

Hvert billede er ca. 13 x 13 cm. De leveres med to billeder på et A4 Photo Paper Pro ark. Altså i alt seks ark med to billeder på hver til en samlet pris på 900,- inkl. forsendelse og ekspedition. Men husk: Dette tilbud gælder i første omgang kun til 1. juli 1992!

FORTRYDELSESRET
Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med de billeder du modtager, kan du returnere dem inden 14 dage. Du vil så få dine penge tilbage. Eneste betingelse er, at billederne stadig ligger i den forseglede plasticlomme du modtager dem i og at du returnerer dem i den emballage du modtager dem i.

Har du spørgsmål om bestilling, betaling mv. er du velkommen til at skrive eller ringe til mig.

Jørgen Angel Photography
Østbanegade 13
2100 København Ø
Tlf. 35 26 20 80
e-mail: angel@inet.uni2.dk

Brug din browser til at komme tilbage hvor du kom fra, eller klik på "Danske" for at komme til oversigtssiden for danske grupper eller på "Home" for at komme til startsiden.