Særtilbud på forstørrelser af
Gasolin' og Kim Larsen

Begrænset antal forstørrelser til særpris!

Håndlavede forstørrelser fra de originale negativer - fremstillet på ægte fotopapir med halvblank overflade.

Rul ned for at se billederne. Med en langsom modemforbindelse kan det tage lidt tid før billederne kommer op.

OBS! Billederne er beskyttet af copyright. De må IKKE bruges på andre hjemmesider, i tryk, elektronisk eller på anden måde uden Jørgen Angels skriftlige samtykke.

Billed ID: GasolinT_26A

Billedet er taget back-stage i Malmö d. 21. august 1978, lige efter Gasolins sidste koncert. Billedet har været bragt flere steder. Bl.a. i Ekstra Bladet som valgte at skifte Side 9 Pigen ud med Side 9 Drengen!

-

Billed ID: GasolinA_26

Billedet, og det næste, er taget i gården bag Rosenberg Studierne i København d. 12. juli 1972. Noget affald blev brændt af i en gammel skraldespand. I en pause under indspildningerne besluttede Wili at slukke den lille brand på utraditionel vis.

-

Billed ID: GasolinA_28

Kim mente ikke Wili kunne klare opgaven alene. Som en god kammerat gav han ham en hånd med brandslukningen.

-

------

De håndlavede billeder, i pressefotokvalitet, er fremstillet fra de originale negativer på ægte RC fotopapir i størrelsen 24x30 cm med halvblank overflade. Forstørrelserne er lavet som "fuldt negativ" så der er hvidt omkring selve billedet. Der er selvfølgelig hverken streger eller tekst på forstørrelserne.

Prisen for et billede er kun 600,- kr. Bestiller du to billeder er prisen 975,- kr og for alle tre billeder er prisen i alt kun 1.250,-. Priserne er inklusive forsendelse og ekspedition, så køber du alle tre billeder er det under halv pris af normalprisen.
Der tages forbehold for prisændringer.

OBS! Begrænset antal forstørrelser til denne særpris!

Bestil dine forstørrelser her: angel@angel.dk

Yderligere oplysninger om forstørrelser mv. klik her.